Chaturbate camgirl worden

Waarom zou iemand als camgirl gaan werken? Sommige mensen kijken neer op dit soort werk. De vraag is echter waarom? Werken als cammodel heeft veel meer voordelen dan nadelen.

Waarom werken als Chaturbate camgirl

chaturbate camgirl wordenEen van de voornaamste redenen waarom iemand als camgirl gaat werken is vanwege het geld. Als een camgirl een beetje succes heeft, kan ze binnen 3 uur de maandhuur voor een gemiddelde woning verdienen. Er vanuit gaande dat er minimaal 2000 kijkers zijn op een ieder gegeven moment gedurende die 3 uur. Daarnaast is het noodzakelijk rekening te houden met alle extra’s en opties om nog meer tokens te verdienen. En, je moet wel uit de kleren op een gegeven moment, als je niet bereidt bent om de hele weg af te leggen is het moeilijk om goed te verdienen. Er zijn modellen die zo succesvol zijn dat ze binnen een uur €5000,- aan tokens hebben verdiend. Door te kijken naar de meest succesvolle modellen ontdek je wat je zelf zou kunnen doen om je inkomen te verhogen.

Een ander voordeel is dat Chaturbate snel uitbetaald, iedere twee weken krijgen camgirls betaald. En ze betalen op verschillende manieren uit, ook op anonieme manieren, zodat het niet direct op je gewone bankrekening terecht komt.

Terwijl 99% van de mensen op deze aarde letterlijk loonslaven zijn, kan een camgirl vrij zijn. Je hebt geen nare baas, je bepaalt alles zelf. Je verdient fantastisch en hoeft maandagochtend niet om 07:00 uur in je auto te stappen om naar je doodsaaie baan te gaan. Misschien kijken sommige mensen hierom neer op camgirls. Ze zijn gewoon jaloers.

Werken waar en wanneer je wilt

Je bent vrij om te werken wanneer je wilt, waar je wilt en hoe. Jij bepaalt wat je doet en hoe ver je gaat. Niemand dwingt je om een dildo te pakken of je vriendje erbij te betrekken. Je bepaalt alles helemaal zelf. Wil je op vakantie? Als je een webcam en een internetverbinding hebt, kan je werken, of het nou in Nederland, Portugal of Japan is. Je bent dus vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Dat is een enorm voordeel dat maar weinig soorten werk bieden. Heb je tijd en zin? Dan ga je voor de cam zitten. Geen zin, dan doe je gewoon iets anders wat je leuk vindt. Cammen is geheel vrijblijvend, niemand dwingt je om op een bepaalde plek, op een bepaald tijdstip iets te doen wat je eigenlijk niet wilt doen. Je bent je eigen baas als Chaturbate camgirl.

Help andere mensen

Je kan een non worden of voor de voedselbank gaan werken. Dan beteken je iets voor anderen. Maar wat is er in vredesnaam mis mee om een eenzame man te vermaken? Iemand met behoeftes, die alleen achter zijn beeldscherm zit en gewoon opgewonden is, zoals we dat allemaal wel eens zijn. Een camgirl, in dienst van een bedrijf zoals Chaturbate, verricht dienstverlenend werk. Je helpt anderen niet alleen aan een hoogtepunt, je vermaakt mensen die misschien wel een hele nare dag hebben. Het zijn niet allemaal viespeuken. Veel mannen die kijken voelen zich eenzaam en hebben wat afleiding nodig.