Chaturbate cammodel squirt

Dat Chaturbate een internationale website is, blijkt maar weer uit deze sexcam video. Een prachtige Chinese vrouw gaat helemaal los voor de cam en iedereen kan meekijken.

Chaturbate geblokkeerd in eigen land

Veel mensen die werken als cammodel kiezen ervoor om mensen uit hun eigen land of locatie niet te laten meekijken. Ze willen niet herkend worden door de buurman. Dit is een handige optie die veel cam sites hebben.

chaturbate cammodel ohmibodDe camgirl dat je in deze video kan zien is zeker niet lelijk. Ze gebruikt een dildo, iets wat je vaak ziet op Chaturbate. Maar ze maakt gebruik van iets anders, dat heel veel modellen gebruiken. In haar anus heeft ze een soort roze dildo. Dat is een zogeheten lovense lush vibrator. Een vibrator die op afstand kan worden bediend. En daar verdienen modellen goud geld aan.

Er is vaak een level 1 tot 5, dat door het model wordt ingesteld. Level 1 is 10 seconden licht trillen. Mensen betalen daarvoor gemiddeld 20 tokens en dan begint de lovense lush licht te trillen. Level 2, 3 en 4 zijn heftiger en langer maar kosten de kijkers meer tokens.

Er zijn mensen die graag 2 minuten lang de lovense lush op maximale stand willen zie trillen. Ze betalen dan ongeveer 80 – 150 tokens.  De lovense lush begint dan 2 minuten lang op maximale stand te trillen, wat duidelijk te zien en te horen is. De meeste cammodellen schreeuwen het dan uit. Veel mensen betalen hier graag wat extra’s voor en tijdens een cam chat van een klein uurtje, betalen mensen velen keren voor de hoogste stand. Ze willen het model gewoon helemaal los zien gaan. En, dit camgirl gaat duidelijk los.

Squirtende camgirl voor een sexcam?

Veel mensen geloven niet dat een vrouw kan squirten. Sommige vrouwen die klaarkomen, stoten een enorme hoeveelheid vloeistof uit. Net zoals een man sperma uitstoot als hij klaarkomt. Bij een vrouw kan dat nog veel meer zijn. En niet een keertje maar constant, tot alles helemaal zeiknat is. De camgirl in deze sexcam video squirt behoorlijk. Als ze begint is ze nog droog maar als ze eenmaal bezig is, begint ze steeds meer te squirten. En dit valt nog heel erg mee, sommige vrouwen worden nog veel en veel natter.