Chaturbate tips en advies

Als je als model actief bent op Chaturbate betekend dat niet direct dat je goed verdiend. Er zijn veel dingen waar je als webcammodel op moet letten om veel tokens, geld dus, te verdienen. In dit korte artikel geef ik je de beste tips om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk verdient aan Chaturbate als mogelijk is. Neem wel in beschouwing dat het een tijdje duurt voordat je een top camgirl bent en echt extreem veel gaat verdienen. Maar, ook beginners kunnen fantastisch verdienen met enkele uurtjes voor de sexcam.

Chaturbate sexcam tips

chaturbate tokens tipsAls je denkt, ik wil graag online snel veel geld verdienen, dan is Chaturbate de plek om te zijn. Ook als je een man bent, ook als je geen fotomodel bent. Het is maar net hoe je jezelf presenteert en met de kijkers speelt.

In het begin is er niets, je zit met je kleding aan, misschien een sexy setje, voor de cam te wachten. Er zijn nog geen kijkers, maar heel langzaam aan, loopt de chatroom vol. Er zijn mensen die direct uit de kleren gaan, een dildo pakken en helemaal los gaan. Dat is een manier om de chatroom vrij snel vol te krijgen maar het is niet de beste manier om tokens te verdienen. Om tokens te verdienen zijn er talloze dingen die je kan en moet doen om veel geld te verdienen. Hieronder een soort checklist voor cammodellen.

Maak een goed profiel aan

Voordat je online gaat, is het belangrijk dat je een prachtig, aantrekkelijk, profiel aanmaakt. Probeer zoveel mogelijk mensen te bereiken, spreek een brede doelgroep aan. Neem talloze foto’s van jezelf, in verschillende soorten kleren en lingerie. Kleed je als serveerster, sexy schoolmeisje, manga personage, doe wat je leuk vindt, zolang er maar een doelgroep is. Na het nemen van vele foto’s, haal je de allerbeste eruit. En, die plaats je dan op je profiel. Laat eventueel je borsten zien, of een tepel, maar niet meer. Mensen die de foto’s op je profiel zien, willen dan meer zien. Vermeldt op je profiel wanneer je online bent. In het begin zal je profiel niet zoveel bezoek krijgen maar als je regelmatig online bent, zal je profiel een schatkamer worden die je tokens blijft genereren.

Combineer Chaturbate met Snapchat en Kik

Neem je sexcam sessies af en toe op en haal de beste stukken eruit, voor een video. Maak zelf eens een ondeugend filmpje en doe dat regelmatig. Biedt foto’s en video’s tegen betaling aan op je profielpagina. Ga naar Snapchat en Kik en maak een afgesloten profiel aan. Biedt mensen op je profielpagina toegang aan tot je Snapchat en Kik accounts, tegen betaling natuurlijk. Stuur ze dagelijks een korte, exclusieve sexy foto of video. Als je honderd mensen hebt die je volgen op Snapchat en Kik, dan stuur je ze allemaal hetzelfde. Je gaat niet persoonlijk, één op één, met mensen in gesprek, dat is qua tijd niet te doen en levert ook niets op.

Als je een bericht verstuurt, verstuur je dat dus aan iedereen. En, als je online gaat, stuur je al je fans van te voren een duidelijk berichtje waarin je ze uitnodigt. Mensen die betalen voor Snapchat en Kik zijn fans. En, niemand betaald meer dan je fans, dus nodig ze altijd uit. Geef ze tijdens een cam chat sessie ook persoonlijke aandacht. Als iemand je een paar dagen geleden 1000 tokens heeft gegeven, typ dan de nickname van diegene in en laat duidelijk merken dat je het fijn vindt dat hij er weer is. Hou het contact verder af, maak het niet te persoonlijk. Het gaat om de hele kamer, met name de betalende kijkers, niet om een enkele kijker.

Stel doelen voor tokens

Je zit voor de sexcam omdat je het leuk vindt, maar waarschijnlijk gaat het je grotendeels om geld. Stel duidelijke doelen. Voor 30 tokens trek je je t-shirt uit. Voor 100 tokens trek je je BH uit. Je slipje voor 200 tokens. En, uiteindelijk maak je jezelf klaar voor de cam met een dildo als je target van bijvoorbeeld 1500 tokens is behaald. Mensen zullen hier en daar snel wat tokens doneren, zodat de targets behaald worden want ze willen meer zien. Steeds meer en meer. Speel daar slim op in terwijl je op je eigen sexy manier met de webcam speelt. Onschuldig en verlegen, of als een bitch die dominant is. Het is maar net wie je wilt zijn.

Lovense lush vibrator

ohmibod chaturbateAls je op Chaturbate kijkt, zie je webcammodellen vaak met een vibrator spelen. De beste en meest verdienende modellen gebruiken naast een dildo of vinger iets anders, de lovense lush vibrator. Een lovense lush vibrator is een soort kleine, meestal roze dildo. Er is iets heel speciaals met deze dildo. Je kan hem namelijk aan het internet koppelen. Chaturbate biedt een manier waarop camgirls de lovense lush vibrator aan hun account kunnen verbinden. Het is trouwens helemaal niet moeilijk om dat in te stellen.

Als de lovense lush vibrator is gekoppeld aan je account, kan je er ontzettend veel extra tokens mee verdienen. Er zijn 5 verschillende trilstanden die je kan instellen. Deze zijn middels tokens via het internet te activeren. Iemand geeft 20 tokens, je lovense lush vibrator zal dan op level 1 20 seconden zachtjes trillen. Iemand vind je echt leuk en betaald 300 tokens, de lovense lush vibrator begint te trillen op stand 3 voor een hele minuut. En, dan zijn er mensen die het leuk vinden om de maximum trilstand aan te zetten, zo lang als het maar kan. Eigenlijk willen ze dat allemaal doen, maar niet iedereen heeft zoveel tokens.

Het kan voorkomen dat iemand 1000 tokens betaald om je 3 minuten op stand 5 te zien vibreren. Je kan de lovense lush vibrator vaginaal en anaal inbrengen en het beste effect behaal je als je de lovense lush vibrator combineert met een dildo. Je bepaalt trouwens helemaal zelf hoe intens en hoe lang de lovense lush vibrator reageert op een bepaald aantal tokens. Op de afbeelding hieronder zie je bijvoorbeeld dat iemand voor het zwaarste level 1000 tokens of meer wilt. En, de lovense lush vibrator zal dan precies 10 seconden trillen.

tokens verdienen

Chaturbate fans

Zoals hierboven al beschreven, fans zijn ontzettend belangrijk. Probeer ze zover te krijgen dat ze willen betalen om je Snapchat en Kik te mogen hebben, die je dan gebruikt voor de massa. Niet om met iemand persoonlijk aan de slag te gaan. Informeer je fans middels je Chaturbate profiel, Snapchat en Kik dat je online gaat. Gebruik Twitter en geef iedereen via je profiel door wat je Twitter naam is. Dan maak je meer kans dat je echte fans, die het beste betalen, online zijn en op je wachten als jij tijd hebt. De chatroom is dan al gevuld als je de cam aanzet.

Privé live cam show

Op de meeste Nederlandse cam websites gaat alles 1 op 1. Een webcammodel zit soms heel lang te wachten op een klant die na 10 minuten weer gauw weggaat. Bij Chaturbate kan je ook 1 op 1 maar dat werkt anders. Je bepaalt namelijk zelf wat je verdient. Sommige modellen vragen 100 tokens per minuut en stellen 10 minuten in als het minimum. Wilt iemand dan privé dan weet je dat je altijd minimaal 1000 tokens verdient aan een kijker. Je zit dus nooit dom te wachten tot er iemand voorbij komt, want je kan in een chatroom op andere manieren geld verdienen. Veel modellen laten het minimum aantal tokens meegroeien. Verdienen ze in een chatroom gemiddeld 2000 tokens per 10 minuten? Dan vragen ze 3000 tokens voor 10 minuten privé live cam show.

Ook tijdens een privé live cam, ga niet te snel. Hou de kijker bezig, wilt hij direct een dildo zien, lik dan aan een dildo, wrijf hem over je slipje. Trek langzaam je slipje uit en speel langzaam. Hoe langer je de aandacht weet vast te houden, hoe meer tokens je verdient.

Gratis cadeau’s via Amazon

Een grappige extra, sommige modellen stellen een wensenlijst samen op Amazon. Ze kiezen allemaal dingen uit die ze graag zouden willen hebben en voegen die toe aan een anonieme, publieke lijst. Aan de linkerkant van het scherm is dan een Amazon icoontje te zien. Sommige mensen willen gewoon even kijken wat je graag zou willen hebben. Maar, vele vinden je gewoon leuk en bestellen iets voor je op Amazon. Je krijgt dan anoniem een paar nieuwe schoenen, kleding, of wat er maar op je wishlist staat toegestuurd.