Chaturbate tokens kopen

Chaturbate is een sexcam website waar iedereen gratis kan meekijken naar live sexcams. Vrouwen, mannen en stelletjes vermaken dagelijks vele miljoenen kijkers. Er zijn geen kosten verbonden aan het meekijken. Maar, als je wilt chatten met een model of een model een opdracht wilt laten uitvoeren, dan zijn daar kosten aan verbonden. Er wordt niet betaald met gewone euro’s of dollars. Bij Chaturbate kan je tokens kopen. En die kan je dan uitgeven.

De kosten van Chaturbate tokens

chaturbate tokens kopenWebcam modellen zitten achter de sexcam om mensen te vermaken, maar de meeste willen daar begrijpelijkerwijs wel iets aan verdienen. Als er duizend mensen in een chatroom meekijken, zijn er altijd wel mensen die tokens hebben en deze gebruiken. Ze moeten deze tokens kopen bij Chaturbate. Voor 100 tokens betaal je $10,99, koop je 1000 tokens dan betaal je $79,99, een bonus van 37%.

Wie 4050 tokens voor $319,98 koopt, krijgt een bonus van 39%. Met deze tokens kan je een model erg blij maken, chatten, allerlei opdrachten laten uitvoeren en als je echt serieus bent en veel tokens wilt uitgeven, dan kan je privé met een model. De andere duizenden meekijkende mensen krijgen dan te zien dat er een privé show is. Modellen bepalen zelf wat een privé show kost. Meestal rekenen ze tussen de 30 en 100 tokens per minuut voor een 1 op 1 show.

Zoveel krijgt een sexcam model

Als je 10 tokens aan een model geeft, gaat ongeveer de helft naar Chaturbate. Ze moeten de website online houden, wat niet goedkoop is. Er wordt video gestreamd, wat qua hostingkosten erg prijzig is. En ze hebben allerlei andere kosten. Daarom nemen ze de helft van de inkomsten van een model in. Dat houdt dus in dat een model per honderd tokens ongeveer €5,50 overhoudt. Misschien vind je dit weinig. Maar als je bedenkt dat een gemiddeld model binnen een uur 2000 tokens verdient, wat bijna €80,- is, dan valt het nog wel mee. En, top modellen verdienen soms tienduizenden tokens binnen enkele uurtjes achter de sexcam.

tokens kopen chaturbate

Andere Chaturbate inkomsten

Tijdens een sexcam sessie verdiend een model aan kijkers. Opdrachten, fooitjes, er wordt op vele manieren geld verdiend. Maar, slimme modellen gaan nog veel verder. Ze gebruiken hun profielpagina om nog veel meer tokens te verdienen. Ze verkopen foto’s en video’s van zichzelf inruil voor tokens. Daarnaast geven ze mensen toegang tot hun KIK of snapchat account in ruil voor tokens. Je krijgt dan van tijd tot tijd gratis geile video’s, foto’s en updates van het model.

Gratis tokens krijgen

We hebben het al eens eerder gehad over gratis tokens. Sommige mensen denken dat ze met hack software tokens kunnen aanmaken. Met een zogenaamde chaturbate token generator. In werkelijkheid betalen ze voor een programma dat niet werkt. En, in veel gevallen is een dergelijk programma niets meer dan een virus. Er zijn echter wel manieren om aan gratis tokens te komen.

Je kan jezelf aanmelden als broadcaster, je bent dan zelf een model. En je kan er dan voor kiezen om uit betaald te worden in tokens. Voor de gemiddelde heteroseksuele man is dit waarschijnlijk niet interessant. Al is er wel veel vraag naar camboys.

Het is ook mogelijk om kennissen lid te laten worden van Chaturbate. Per registratie krijg je 10 tokens. Weet je een webcammodel te werven dan krijg je 500 tokens, mits dat model minimaal €20,- verdiend via Chaturbate.

En, als laatste manier om aan gratis Chaturbate tokens te komen, kan je meedoen aan het Chaturbate affiliate programma. Je krijgt dan een speciale partnerlink. Die kan je delen op bijvoorbeeld Twitter of een eigen website. Als mensen dan via je partnerlink tokens kopen, krijg je daar een deel van.