Chaturbate

Er zijn wereldwijd talloze sexcam websites, ook in Nederland zijn er vele verschillende cam bedrijven. Ze werken niet allemaal hetzelfde en hebben verschillende manieren om inkomsten en bezoek te werven. Een ding is zeker, van alle sexcam websites ter wereld, steekt Chaturbate met kop en schouders boven al zijn concurrenten uit. Het is de grootste en best lopende sexcam site ter wereld. En, niet zonder reden.
chaturbate

Zo werkt Chaturbate

Cam bedrijven in Nederland werken op een vrij ouderwetse manier. Ze werven een cammodel en beloven dat model een bepaald deel van de inkomsten. Zo’n webcammodel zit dan te wachten op 1 klant. Als de klant betaalt en toegang krijgt tot de chatroom, krijgt het camgirl betaald. Is de klant na 5 minuten weg, dan valt de ‘meter’ voor het cammodel ook stil, er zijn dan geen inkomsten meer. Een model moet in een dergelijk geval braaf wachten op de volgende klant. Chaturbate werkt heel anders. Een model is altijd online en verdient constant.

Een camgirl bij Chaturbate hoeft niet te wachten op betalende klanten. Een model gaat gewoon online. Er verschijnen steeds meer mensen die naar de webcam kijken, een chatroom loopt langzaam vol. Veel van die kijkers betalen niets. Maar, enkele willen chatten, ze willen iets kunnen typen om te communiceren met het Chaturbate model. Daarvoor moeten ze zich eerst registreren en dan moeten ze wat tokens, Chaturbate tegoed kopen. Als ze tegoed hebben, kunnen ze met een camgirl communiceren. Het webcammodel verdient hier natuurlijk aan. Maar, er zijn talloze andere manieren waarop een Chaturbate camgirl geld verdiend.

Rijk worden met tokens

chaturbate sexcam voor tokensIn Nederland verdienen webcammodellen voornamelijk geld door online te zijn en 1 op 1 te chatten. Bij Chaturbate werkt dat dus anders. Een model verdiend ook tokens door bepaalde doelen te stellen. Voor 50 tokens trekt een model bijvoorbeeld haar BH uit, voor 100 tokens een slipje, etc. Omdat veel mensen dat willen, leggen ze al snel het gewenste bedrag bij elkaar waardoor een camgirl snel veel tokens bemachtigd.

Ook is het mogelijk om prive te gaan met iemand. Als iemand in de chatroom een bepaald aantal tokens neerlegt, kan diegene een prive show krijgen. Dat is meestal erg prijzig en voor een camgirl dus zeer gunstig. Er zijn ook modellen die foto’s en Chaturbate videos van zichzelf aanbieden op hun profielpagina tegen een bepaald aantal tokens. En er zijn cammodellen die hun snapchat of kik delen, tegen betaling. Wie betaald krijgt dan van tijd tot tijd privé foto’s en video’s. Bij elkaar genomen kan een cammodel dus zoveel inzetten dat ze fantastisch verdienen. De meest succesvolle modellen verdienen in een uur waar een ‘gewoon’ mens een maand voor moet werken.

Gay cam chaturbate

Chaturbate is niet alleen voor camgirls, want de wereld bestaat niet volledig uit hetero’s. Er zijn talloze mannen die mannen vermaken, gay cams dus. Maar het is niet altijd de standaard gay webcam die je ziet op Chaturbate. Er is veel animo voor shemales, travestieten dus. En, op Chaturbate zijn vaak shemales te vinden die zo mooi zijn dat je niet zou weten dat het een man is, tot je de penis ziet.

Achter een gemiddelde gay cam zit trouwens niet altijd een fotomodel of een beeldschone jongeman. Veel mensen zoeken naar de buurman of buurvrouw. Ze willen iemand zien die er echt uit ziet en er niet perfect uitziet. Een normaal, doorsnee mens dus. Het is dus niet ongewoon dat je een dikke man, met een baard voor de gay cam mensen ziet vermaken. Vaak verdienen doorsnee ogende mensen, die echt plezier hebben in hun werk als webcammodel, het beste.

Camgirl volgen op Twitter

Een camgirl is niet altijd online. Sommige modellen werken op vaste dagen en tijden maar de meeste niet. Hoe geven ze dan aan hun fans door dat ze online zijn? Ze gebruiken Twitter. Op hun Chaturbate profielpagina vermelden ze dat ze van plan zijn om op een bepaald tijdstip online te gaan. Maar, daarnaast gebruiken de best verdienende modellen, die veel fans hebben Twitter. Op hun Twitter pagina vermelden ze wanneer ze online zijn. En, in sommige gevallen wat ze van plan zijn. Een model kan er bijvoorbeeld voor kiezen om met een man online te gaan en het voor de camera te doen. Of ze geven van te voren aan dat ze zich als schoolmeisje kleden en anaal willen doen. Twitter wordt dus erg praktisch ingezet om de best betalende fans op de hoogte te houden.

De meeste modellen doen dat trouwens niet. Ze gaan gewoon online, wachten met hun kleren aan tot er genoeg kijkers in de chatroom zijn, en gaan dan pas los. In ruil voor tokens natuurlijk want een camgirl op Chaturbate werkt nooit voor niets.