Gay cam of camgirl

Terwijl ik in mijn appartementencomplex op de lift stond te wachten, verscheen mijn beeldschone buurvrouw ineens naast mij. Ik had haar slechts een keer vluchtig gezien. Ze woonde pas enkele weken in het appartement naast mij en ik had mij nog niet voorgesteld. Ik stak mijn hand uit en stelde mij voor. Ze stelde zich voor als Anna en vroeg mij of ik iets wilde drinken. Ik zei ja en enkele minuten later zat ik in een comfortabele stoel in haar huiskamer terwijl ze koffie aan het zetten was. Het viel mij op dat ze peperdure meubels had en een enorme televisie. Ik vroeg mij af waar ze het geld vandaan haalde.chaturbate gaycam

Niet zomaar een mooie camgirl

Ze kwam terug, ga mij een kop koffie en ging tegenover mij zitten. Ik keek naar haar en raakte licht opgewonden, ze was erg mooi en sexy gekleed. Er viel een korte stilte, tot ze plotseling iets zei. “Ik wil graag eerlijk zijn over iets, ik weet niet of je het kan zien maar ik wil het je gewoon vertellen” zei Anna. “Eigenlijk ben ik geen vrouw, ik ben een man maar kleed mij al sinds mijn 12e als vrouw”. Ik schrok mij helemaal kapot. Hoe kon zo’n mooie vrouw een man zijn? Zou ze een lul hebben? “Dat is voor mij natuurlijk geen enkel probleem” zei ik. “Alleen vraag ik mij af hoe het kan dat je eruit ziet als een beeldschone vrouw, terwijl je als man bent geboren?” “Bedankt, wat een lief compliment” zei Anna. “Ik heb vanaf mijn 13de levensjaar hormonen gebruikt, waardoor ik er uit zie als een vrouw.” “Mijn penis wou ik nooit laten verwijderen maar ik heb wel borstimplantaten”. Dit begon een erg vreemd gesprek te worden, wat een mindfuck. “Mij maakt het niets uit, ik vind je een mooie vrouw en hopelijk ben je een lieve buurvrouw.” zei ik.

“Wat voor werk doe je?” vroeg Anna. “Ik werk in de bouw, als voorman” zei ik. “En, wat doe jij voor de kost, Anna?” Ze keek verlegen maar een beetje vermaakt weg. “Nou, ik doe eigenlijk geen gewoon werk. Ik werk op het internet”. “Je bent webdesigner of iets dergelijks?” vroeg ik. “Nee, laat ik het maar gewoon zeggen. Ik werk als camgirl, ik vermaak mensen voor de webcam”. Even wist ik niet helemaal waar ik het moest zoeken. “Verdien je daar dan genoeg geld mee om je te onderhouden?” “Ja, meer dan genoeg. Ik werk alleen als ik zin heb, een paar uur per week.”

 

Gay cam chat of wat?

sexcam gaychat camgirlIk begon mij af te vragen wat ze dan precies deed voor de sexcam. Sex, dat spreekt voor zich leek mij. Maar hoe zou dat eruit zien? Ik zette mijn kop koffie neer en trok de stoute schoenen aan. “Mag ik vragen hoe je werk voor een chat cam er nou ongeveer uitziet? Ik begrijp dat het met sex te maken heeft maar hoe werkt dat nou?” Anna begon te giechelen. “Heb je nog nooit een shemale achter een webcam gezien, schatje?” “Nee, ik heb nog nooit een cammodel achter een webcam gezien, ik kijk wel eens naar sexfilms maar heb nog nooit een camgirl of zo gezien.” Anna keek mij doortastend aan, met een ondeugende glimlach op haar prachtige gezicht. “Mag ik je iets heel persoonlijks vragen?” vroeg ze. “Ja, waarom niet” zei ik.

“Heb je wel eens sex gehad met een shemale?” “Nee, nog nooit. Ik heb er wel eens aan gedacht maar het nog nooit geprobeerd.” “Heb je zin om het eens te proberen? Hoe zou je het vinden als ik je lekker klaarpijp voor de sexcam?” vroeg ze. Ik begon te blozen en wist even niet wat ik moest zeggen maar kreeg een enorme harde lul, mijn broek veranderde in een soort tent. Lachend zag ik Anna naar mijn broek kijken. “Ik ga je lekker pijpen. Maar eerst wil ik mijn webcam aanzetten. Ik zal ervoor zorgen dat je gezicht buiten beeld blijft, oke?” Ik stemde met veel plezier in, waarna ze een kast opentrok. In die kast stond een hypermoderne computer met webcam op een statief gemonteerd.

Duidelijk geen gay chat

“Ga je even lekker douchen en kom dan in je ondergoed naar mijn bed toe. Die zet ik nu voor de sexcam, dan kunnen we zo beginnen” zei Anna. Haar appartement was net zo ingedeeld als die van mij, dus ik wist waar de douche was. Ik nam een korte douche en droogde mij af. Toen ik terugkwam in de huiskamer lag Anna al op bed, in een slipje, met een topje waar haar BH door te zien was. Ze negeerde mij even en typte iets. Trok haar topje en BH sensueel uit, ik kreeg er direct weer een harde lul van. Toen, na een minuut, stak ze haar vinger uit en gebaarde ze mij om te komen. Terwijl ik op een halve meter afstand stond, pakte ze mijn boxershort en trok mij naar zich toe. Ze trok mijn boxer uit, mijn keiharde lul was direct zichtbaar.

Glimlachend keek Anna naar de webcam, terwijl ze plagerig een paar keer over mijn harde lul likte. Toen likte ze aan mijn eikel en nam mijn lul langzaam in haar mond. Ze zoog en nam mijn pik diep achterin haar keel. Iedere keer als ik dacht dat ik zou komen, stopte ze even en begon ze weer zachtjes te likken. Na enkele minuten vroeg ze of ik zin had om haar te neuken. Eigenlijk wou ik zo ver niet gaan maar ik was zo geil dat ik gelijk “Ja, graag” zei. Ze strekte haar benen en liet haar slipje van zich afglijden. Ze pakte een soort tube met glijmiddel, spoot wat op haar hand en smeerde haar kontje in. Toen draaide ze zich om, zodat het goed zichtbaar was voor de sexcam.

Anaal voor de sexcam

Ik was zo geil dat ik dacht dat ik gek werd, pakte mijn lul, en stak hem in haar kontje. Langzaam begon ik te pompen, steeds dieper in haar geile kontje. Haar gekreun maakte mij nog geiler. Wat was ze lekker strak. Na een paar minuten zei ik dat ik het niet lang meer vol zou houden. “Als je klaarkomt, moet je het zeggen, haal je lul eruit, ik wil dat je in mijn mondje spuit dan slik ik alles lekker door” zei Anna. Toen ze dat gezegd had zei ik, “Ik kom”. Ik trok mijn lul snel uit haar kontje, ze draaide zich om en pakte mijn pik hard beet. Ze legde mijn eikel op haar tong, terwijl ze mij hard trok en geil in de sexcam keek. Ik spoot een enorme lading sperma in haar mondje, ze begon aan mijn eikel te zuigen. Toen ik helemaal leeg was, keek ze naar de cam en liet ze aan haar kijkers zien dat ze haar mond vol met zaad had. En toen slikte ze alles met een glimlach door en begon mijn pik lief schoon te likken.

Gay cam of niet mij maakte het niet uit

Anna typte nog wat, sloot haar computer af en kleedde zich weer aan. Ze bedankte mij en zei dat ik altijd weer langs mocht komen. Sinds die dag ga ik bijna 4 keer per week langs. Iedere keer zet ze de sexcam aan en pijpt ze mij klaar, heel af en toe neuken we. Gay cam? Shemale cam? Of is het gewoon een lieve camgirl? Mij maakt het niets uit.