Gay chat operators gezocht

Veel mensen denken dat alleen mannen naar webcams kijken. De overgrote meerderheid is inderdaad mannelijk. Maar, er zijn talloze mannen die werken als cammodel. Ze beheren een eigen gay webcam en vermaken andere mannen. Veel van die chat modellen zijn geen homo, ze zijn biseksueel of zijn hetero’s die doen alsof omdat de inkomsten fantastisch zijn.

gay cam chat

Succesvol werken achter een gay cam

Er zijn vele dingen waar een ieder model op moet letten. Het mooiste, meest erotische cammodel, kan enorme fouten maken waardoor een chatroom leeg blijft en er geen inkomsten zijn. Als een man achter een gay webcam gaat zitten moet hij enkele dingen weten en altijd op bepaalde zaken letten om ervoor te zorgen dat de inkomsten en fanbase optimaal zijn.

Je werkelijke seksualiteit maakt weinig uit. Als je homoseksueel of bi bent, is het makkelijk om in een rol te stappen. Je kan je publiek dan makkelijker vermaken omdat het zeer welgemeend is. Ben je een hetero, dan is het natuurlijk iets moeilijker om een publiek te vermaken dat bepaalde verwachtingen van je heeft. Stel jezelf de vraag, hoe ver wil je gaan? Walg je bij de gedachte dat je een anale toy gebruikt? Dan doe je dat niet. Vind je het walgelijk dat mannen naar je kijken? Stel je dan voor dat er enkele duizenden beeldschone vrouwen naar je kijken. Kan je je er echt helemaal niets bij voorstellen dat je mannen vermaakt? Zet dan achter je gay cam een keiharde hetero film op. Ben je bang dat de buurman je herkend? Dan zorg je dat je gay cam alleen vanuit het buitenland te zien is. Je bepaalt zelf hoever je gaat, maar als je licht bi- of homoseksueel bent, of zeer ruimdenkend, dan gaat zal het werk als gay chat werker je beter afgaan.

Wat verdien je ongeveer?

Als je om het geld geeft, wat natuurlijk erg belangrijk is, ga dan niet voor een klein Nederlands webcam bedrijfje werken. In Nederland krijg je betaald per klant. Een klant betaald 80 tot 150 cent per minuut. De helft daarvan gaat naar het webcam bedrijf. Dat is nog best interessant denk je misschien? Niet. Er zijn talloze Nederlandse gay cams, en erg weinig klanten. Vaak zit je als man uren te wachten op iemand die binnen een kwartier op je is uitgekeken. En dan verdien je geen 15 minuten maal 80 cent, je krijgt hooguit de helft. Als Nederlands cammodel zit je zo een uur te wachten op een klant, waar je amper een paar euro aan verdiend. Hoe kan ik dan wel goed geld verdienen als gay cam model? Door voor grote buitenlandse bedrijven te werken.

Door voor bedrijven zoals Chaturbate te werken, kan je fantastisch verdienen. Als je een leuk profiel hebt aangemaakt, er een beetje leuk en opwindend uitziet dan kan je camroom al snel vollopen. Niet met enkele zielige mannen, maar met vele honderden, zo niet duizenden opgewonden kijkers die nieuwsgierig zijn wat je gaat doen. Die kijkers, kijken gratis. Hoe verdien je daar nou geld aan denk je waarschijnlijk. Als de kijkers met je willen chatten door te typen, moeten ze betalen. Stel jij bepaalde goals, zoals t-shirts uit, 5 euro, dan betalen ze. Hoe verder je gaat, hoe meer je verdient.

Tips voor een gay chat operator

De meest voorname reden waarom mannen niet als gay chat medewerker willen werken, is vrij simpel. Ze denken dat ze te dik, te lelijk, niet gespierd genoeg zijn. Vaak zijn ze ook verlegen. De grap is, dat de meeste kijkers daarop kicken! Ze willen geen perfecte jonge hunk zien, ze zoeken naar iemand die op de buurman lijkt. En misschien heeft die buurman wel een baard en een hangbuik. Het gaat erom hoe je kijkers weet vast te houden, weet te interesseren. Om je uiterlijk gaat het dus niet zo zeer.

Een man heeft nadelen?

Een vrouw kan op zeer geloofwaardige manier doen alsof ze een climax bereikt, terwijl dat niet zo is. Daarnaast kan een vrouw vaak meerdere climaxen bereiken. Een man kan niet doen alsof, je kan immers zien of hij een hoogtepunt bereikt of niet. Bij sommige mannen duurt het enkele minuten. Als dat het geval is, is je chatroom erg blij maar ook erg snel weer leeg. Je wilt je kijkers juist zo lang mogelijk vasthouden zodat ze zoveel mogelijk fooi geven. Hoe doe je dat? Je kan enkele hulpmiddelen inzetten. Ga je in de avond achter de gay cam zitten? Bereik je hoogtepunt dan in de middag, dan duurt het in de avond langer. Gebruik een cockring. Die klemt alles af, waardoor je mannelijk lid groter en gespierder wordt en het langer duurt voordat je een hoogtepunt bereikt. Wil je echt voor een urenlange sessie gaan? Probeer dan middelen zoals viagra. Er zijn mannen die hun hoogtepunt daardoor vele uren weten te rekken.