Moslim buurmeisje sexchat

Het was een saaie zondagmiddag, ik zat alleen thuis en verveelde mij helemaal kapot. Er was geen kloot op televisie en ik voelde mij te ellendig om iets leuks te bedenken. Ik pakte een biertje uit de koelkast en kroop achter mijn PC. Even mijn mail checken. Geen mail, dus ging ik naar Twitter. Op de startpagina zag ik een behoorlijk geile afbeelding met een link. Ik klikte erop en kwam terecht op een of andere Nederlandse chat cam website. Dat zag er best leuk uit, keuze uit tientallen modellen.

Ik klikte op een Nederlands profiel, van een geile muts met een hoofddoekje. Er was niet veel te zien, ik moest eerst betalen om het cammodel te zien. Aangezien ik best een paar euro kon missen, nieuwsgierig en geil begon te worden, pakte ik mijn telefoon. Betalen per minuut, lekker duur geintje, dacht ik nog. Na het bellen van een 0900 nummer opende een nieuw venster. Ik zag het meisje met de hoofddoek, ze had een zwarte sjaal om haar gezicht.

BEKENDE NIET NEDERLANDSE CAM CHATGIRL

chatgirl chaturbateEr was dus niet te zien, geen kut, letterlijk en figuurlijk niet. Ik had mijn webcam uitstaan en typte, ‘hallo?’. Ineens hoorde ik ‘Hoi, schatje, ben je lekker geil?’ Ergens herkende ik haar stem maar waarvan wist ik niet. Ik typte en vroeg of ze haar sjaal af wou doen. Voordat ik de rest te zien zou krijgen wilde ik in elk geval weten of ze een geil koppie had. Ze zei dat ze dat liever niet deed maar dat ze wel ‘andere dingen’ wou laten zien. Ik hield voet bij stuk en schreef dat ze haar sjaal af moest doen omdat ik het een afknapper vond en de cam sessie zou stoppen.

Met tegenzin en duidelijk geïrriteerd deed ze haar sjaal af. En toen dacht ik even dat ik tieten kreeg. Dat meisje, dat ik voor mij, op mijn beeldscherm zag, herkende ik direct. Ze was mijn onderbuur meisje, Aisha, de 19 jarige dochter van een zeer strenge islamitische vader. Ik schrok mij helemaal de pleuris, terwijl ik typte, ‘oke, je bent erg mooi’. Ze bedankte mij terwijl ze verlegen wegkeek. Ik herkende de muur achter haar, ze zat in een kamer onder mij.

Ineens kreeg ik een heel smerig plannetje in mijn hoofd. Ik wou eigenlijk wel meer dan alleen cammen voor een euro per minuut. ‘Mag ik je borsten even zien?’ Ze tilde haar gewaad op en liet haar lekkere grote tieten zien. Ik werd keihard en maakte even een screenshot. Toen vroeg ik, ‘mag ik heel even je kutje zien?’ Ook daar ging ze op in. Ze draaide zich om, trok haar gewaad weer omlaag en liet haar kaalgeschoren kutje zien. Weer nam ik een screenshot. Ik zette mijn printer aan en printte de screenshots in kleur uit. Toen zei ik, wil je mij ook even zien? ‘Ja graag dat lijkt mij geil’ zei ze.

Ik deed mijn webcam aan en zette deze bewust uit focus, zodat ze mij niet direct zou herkennen. Daarna activeerde ik mijn microfoon. En toen zette ik mijn plan in werking. ‘Hey Aisha, alles goed met je? Ik ben het, je bovenbuurman, Ruud.’ ‘Je zou er goed aan doen om even heel goed naar mij te luisteren anders ga ik even met je vader praten over je werk achter de cam’.

Ik stelde de webcam scherp in en liet de screenshots van haar borsten en kutje zien. ‘Als je nu onmiddellijk naar boven komt, kunnen we hierover praten en dan houden we dit tussen ons’. Ik zag dat ze doodsbang was maar ze zei ‘ja, ik kom er nu aan’. Een kleine 30 seconden later stond ze voor mijn deur. Ik zei haar vriendelijk gedag en liet haar naar binnen.

CAMGIRL OP DE BANK

‘Ga maar even op de bank zitten, camgirl.’ Ze ging zitten terwijl ze uit schaamte wegkeek. Ik ging naast haar zitten. ‘Wil je dat ik onze chat cam sessie tussen ons houdt?’ ‘Ja, natuurlijk, zeg niets tegen mijn ouders over mijn werk achter de cam, ze worden gek. Ik doe alles wat je wilt maar zeg niets.’ Dat was precies wat ik wilde horen. ‘Ok, trek dan eerst dat mooie gewaad maar eens uit. Dat hoofddoekje moet je omhouden’. Ze trok dat zwarte jurk ding uit. Ondergoed en een BH had ze niet eens aan. Ik zei, ‘ga maar weer op de bank zitten’.

Toen liet ik mij op mijn knieën vallen en duwde haar benen uit elkaar. Langzaam begon ik om haar kale kutje heen te likken. Na een minuutje had ik naar clitje in mijn mond, terwijl ik er zacht op sabelde en met mijn vinger op en neer ging in haar kutje. Ze kreunde en haar kutje was zeiknat. Ik wou haar wel eens voelen komen en ging steeds sneller door. Nog geen minuut verder begon ze ongecontroleerd te kreunen, ‘ik kom klaar, ik kom’. Mijn hele mond liep vol met haar geile kutvocht. Ik likte haar kutje schoon, veegde mijn mond af, nam een slok bier en zei, ‘nu is het jouw beurt, schatje.’

Ik liet mijn broek zakken, mijn lul viel er in oorlogsstand uit. Ze leek heel goed te begrijpen wat de bedoeling was. Met een hand pakte ze mijn lul, met haar andere hand streelde ze mijn ballen. Voordat ze mijn eikel in haar mondje leek te nemen vroeg ze, ‘Je zegt echt niets tegen iemand, hé?’ ‘Nee, ik zeg niets, als je doet wat ik wil’. Ze nam mijn lul in haar mondje en begon met haar tong rondjes te draaien om mijn eikel. Dit voelde veel beter dan rukken achter een cam.

Na enkele seconden begon ze zuigend en pompend mijn hele lul in haar mond te nemen. Ik wist dat het niet lang zou duren. Nu begon ik ongecontroleerd te kreunen, ik waarschuwde haar dat ik ging spuiten. Maar, ze ging gewoon door. Ik spoot haar mondje vol met een enorme lading zaad, terwijl ze al slikkend doorging met zuigen en strelen. Ze likte mijn hele lul schoon, liet mijn zaad in haar mondje zien en slikte het met een glimlach door.

Ik zei tegen haar dat ze het fantastisch had gedaan, beloofde haar dat ik niets zou zeggen en gaf haar 50 euro. ‘Kom af en toe gewoon hier langs en neuk met mij voor wat geld. Dan loop je ook geen risico dat iemand je herkend als camgirl uit de straat’. Ze stond op, kuste mij op mijn mond en zei ‘Tot morgen dan maar, liefje’. Sinds die dag komt ze elke dag langs.