Moslim chatgirl live cam

Je zou denken dat een moslima niet achter een live cam wildvreemden vermaakt. Vreemd genoeg gebeurt het op grote schaal, zoals je in deze video kan zien.

Moslim chatgirl webcam

In sommige landen wonen vele moslims. De vrouw moet thuis blijven, terwijl de man en kinderen op school en het werk zitten. Er is vaak een snelle internetverbinding en de moslima besteed uit verveling veel tijd achter een laptop, tablet of PC. Sommige van die moslim vrouwen ontdekken buitenlandse live cam websites en schrijven zich uit nieuwsgierigheid in.

Online geld verdienen als camgirl

moslim camgirlZe zien dat een mooie vrouw per uur probleemloos enkele honderden dollars kan verdienen. Niet iedere moslima zal denken, goh, dan wordt ik maar een camgirl. Maar er zijn vele moslim vrouwen die met hoofddoekje en al, achter een live cam gaat zitten uit verveling en om stiekem geld te verdienen. Veel webcam bedrijven betalen uit op manieren die hier in Nederland niet echt gangbaar zijn. Je hebt geen eens een bankrekening nodig, in sommige gevallen kan je de inkomsten ophalen bij een Western Union vestiging met je paspoort. Niemand komt er dus achter dat een vrouw met een hijab, een hoofddoekje, stiekem bijverdient als cammodel.

Bekenden zien de moslim chatgirl niet

In de meeste landen waar veel moslims wonen, heeft men toegang tot cam websites. Maar weinig mensen zoeken dergelijke chat websites op, dat is namelijk haram, onrein. De kans dat iemand een vrouw met een hoofddoekje ziet en haar herkend, is vrijwel onmogelijk. En dat weten moslim camgirls. Vaak verbergen vaak hun echte chat locatie en kiezen ze ervoor om alleen voor Europese of Amerikaanse kijkers te werken, terwijl ze vanuit Noord-Afrika werken. Niemand herkent ze, terwijl ze dagelijks met enkele uren werk verdienen wat een gemiddelde Nederlander in een week nog niet verdient. Geloof je het niet? Bekijk de vele moslim chatgirl video’s dan eens op deze website.