Stel sexcam werk


In een artikel beschreef ik al eerder hoe makkelijk het voor een chat cam stel is om online geld te verdienen. Hierin zie je hoe dat er ongeveer uit kan zien. Het zijn gewone mensen, die gewoon hun ding doen. Ze lijken het grappig te vinden dat mensen mee kijken met de cam. En, ergens is dat heel erg grappig.

VERDIEN MAKKELIJK ONLINE GELD MET EEN SEXCAM

cam chatAls je toch al sex hebt, gewoon omdat je daar zin in hebt, waarom zou je daar dan geen geld aan verdienen? Wat is er zo schandelijk en onzedelijk aan? Mensen zeggen massaal, dat zou ik nooit doen met mijn partner. Maar in werkelijkheid zijn ze gewoon preuts en bang om in verlegenheid gebracht te worden door hun eigen soort. Ieder normaal stel heeft sex, net zoals ieder normaal mens wel eens masturbeert.

Wat is daar zo schandelijk aan? Waarom mogen anderen mensen dat niet zien? Die letterlijk mee genieten? Belachelijk! Als je even verder kijkt dan de dubbelzinnige geldende sociale normen en maatstaven, dan kan je niet alleen heel veel plezier hebben maar er ook nog eens goud geld aan verdienen.

Een stel, zoals te zien in deze video, gaat even 10 minuten lekker los. Heel ver gaan ze niet eens. Maar wat ze doen is genoeg om in 10 minuten tijd minimaal 100 euro op te leveren. Als ze een compleet uur zouden vullen en een rollenspel zouden opzetten, zouden ze probleemloos duizend euro kunnen verdienen. In 1 enkel uur.