Stelletje dat cam chat

Een ieder stel heeft wel eens sex. Sommige stelletjes doen het meerdere keren per dag, andere enkele keren per maand. Er zijn mensen die het opwindend vinden om sex te hebben terwijl anderen meekijken. En, op het internet stikt het van dergelijke ‘meekijkers’, zogenaamde voyeurs. Als stelletje kan je schatrijk worden door voyeurs mee te laten kijken terwijl je sex hebt voor de webcam.

Schrijf je hier in als camgirl, camboy of stelletje!

VERDIENEN AAN VOYEURS MET EEN CAMS

Als je het opwindend vindt dat vreemde mensen meekijken terwijl je sex hebt met je partner, kan je daar fantastisch aan verdienen. Je kan privé samen zijn, van elkaar genieten maar als je dat kan doet en er ook nog eens goed aan kan verdienen, dan is dat natuurlijk een stuk interessanter. Er zijn vele manieren om dit op te zetten en er zijn enkele dingen waar je op kan letten als je om je privacy geeft.

stel cammodel

HOE WERKEN CAM CHAT DIENSTEN?

In Nederland zijn enkele tientallen cam bedrijven actief. Aan de meeste verdien je geen droog brood omdat ze betalen per klant en je per uur slechts enkele klanten ziet, die na een paar minuten aan hun trekken zijn gekomen. Als zo’n klant dan toch 8 euro aan telefoonkosten heeft gemaakt, dan komt minimaal 4 euro bij het Nederlandse cambedrijf. En, dan krijg je dus een euro of 4 voor die klant. Per uur verdien je op zijn best enkele tientjes, het is de moeite niet waard als je het vergelijkt met de inkomsten die je kan genereren bij buitenlandse cambedrijven.

Neem bijvoorbeeld Chaturbate. Dit internationale cam chat platform is een plek waar op een ieder moment honderdduizenden mensen online zijn. Er zijn cammodellen, mannen, vrouwen, transseksuelen, travestieten maar ook veel stelletjes. Juist de stelletjes zijn zeer geliefd bij kijkers. Mensen zien graag een beeldschoon meisje met zichzelf spelen maar ze zien nog veel liever hoe een man een vrouw keihard pakt na enige spanningsopbouw. Of twee vrouwen, of twee mannen. Een cammer hoeft niet hetero te zijn.

PROBEER CHATURBATE EENS

Het grappige van cam chat platformen zoals Chaturbate, is dat mensen gratis kunnen meekijken. Soms zitten er wel meer dan tienduizend kijkers in een chatroom. Maar velen willen ook iets typen en dan moeten ze zich registreren. Dat kost wat en de cammer krijgt daar een deel van het geld, tokens, van. En dat bedrag kan enorm oplopen. Dan zijn er nog mensen die gewoon een kleine fooi geven. Een euro hier, 5 euro daar, het tikt enorm aan als er een paar duizend mensen zitten mee te kijken.

En, dan hebben cammodellen en dus ook stelletjes, de mogelijkheid om targets te stellen. Slipje uit? Dat kost 10 euro. Als kijkers bij elkaar 10 euro hebben betaald, dan kan je een volgend doel stellen. Lul strelen? weer 10 euro. En zo kan je doorgaan tot aan het einde. Er zijn vele stelletjes die binnen een half uur op deze manier enkele honderden euro’s verdienen.

Speel met de camera, met geluid, reageer op mensen die veel betalen, stel doelen en geniet echt oprecht van elkaar. Gebruik desnoods een cockring en viagra om het langer te laten duren. Al doe je het maar 1 keer per maand, als je het echt goed doet, kan je er fantastisch aan verdienen, binnen een klein uurtje.

Waarschijnlijk vind je het idee dat je werkgever of buurman heel toevallig zit mee te kijken niet al te fijn. Dit kan je voorkomen door je aan te melden voor een bepaalde regio of een specifieke cam dienst. Mensen in Nederland kunnen je live cam dan niet zien. Ook is het helemaal niet vreemd als de vrouw een masker en pruik draagt en de man zijn gezicht niet in beeld komt. Je hoeft dus niet eens herkenbaar voor de cam.

EXTREME CAM CHAT ROOM STARTEN

Mensen zoeken vaak extreme dingen op, helemaal als het op sex aankomt. Je hoeft hierbij niet te denken aan poep, plas of kots, dan zijn de meeste kijkers heel snel weg. Vreemd genoeg is de massa helemaal weg van 1 ding. Cammers die familie lijken te zijn. Een oudere man, die met een jong meisje is. Tijdens de daad vraagt ze pappa of hij het harder wilt doen. Of twee jongere meisjes, die op elkaar lijken en beweren zussen te zijn. Als die een chatroom starten, stroomt deze vol binnen enkele minuten. En, de meest succesvolle rooms komen bij onder andere Chaturbate op de voorpagina, waardoor er ineens vele tienduizenden kijkers verschijnen. Mensen die een goed gepland rollenspel opzetten zoals hierboven beschreven kunnen binnen een uur letterlijk duizenden euro’s verdienen aan fooi alleen al.