Werken als cammodel

Met gewoon werk verdien je over het algemeen erg slecht. Lange dagen voor een laag salaris, tenzij je een studie van vele jaren achter de rug hebt en keihard werkt. Hoe kan je, op een redelijk normale manier makkelijk snel geld verdienen? Als man, als vrouw of als stelletje? Door jezelf aan te melden als cammodel.

Cammodel worden

Wil je makkelijk, met enkele uren per week online geld verdienen? Vind je het leuk om je kleren uit te trekken en vreemde mensen te vermaken? Dan kan je altijd werk vinden als webcammodel. Er zijn talloze online cam bedrijven die altijd modellen zoeken. Werken als cammodel heeft talloze voordelen. Je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt. Je bepaalt zelf hoe ver je gaat. En je kan kiezen uit talloze platforms. Zo zijn er alleen in Nederland al tientallen bedrijven die modellen zoeken. Maar in de VS zitten honderden bedrijven die enorme bonussen en extra’s betalen aan cammodellen die het goed doen.
webcammodel

Online geld verdienen als webcammodel

Makkelijk online geld verdienen als cammodel, het kan echt. Het begint meestal klein, je meldt je aan als model en maakt een aantrekkelijke profielpagina aan. Er zijn verschillende manieren om als model aan de slag te gaan. Zo kan je ervoor kiezen om voor een vast tarief per minuut te werken. Maar, je kan er ook voor kiezen om te verdienen aan fooi, zogenaamde tokens.

Bij Nederlandse webcam bedrijven zit je vaak te wachten tot er iemand voorbij komt. Dat kan een paar seconden duren, soms veel langer. Als iemand contact met je heeft en de chat eenmaal is begonnen, verdien je per minuut. Je krijgt een vast gedeelte van de inkomsten. Hoeveel hangt af van het bedrijf waar je voor werkt als cammodel.

Bij Amerikaanse cam bedrijven werken ze anders. Ze geven iedereen gratis toegang tot je cam steam. Maar, mensen die gratis meekijken kunnen niet chatten. Ze moeten zich registreren en iets betalen om te kunnen chatten. De meeste willen juist chatten en schrijven zich in. Als ze met je chatten, verdien je daar aan. Je kan allerlei doelen stellen. Shirtje uit? Dat doe je voor 50 tokens, wat ongeveer 5 dollar is.

Af en toe neem je offline een video op, je maakt foto’s van jezelf. Als je wilt draag je een slipje en biedt je deze daarna te koop aan. Er zijn talloze mensen die voor deze extra’s grof geld betalen. Je verdient dus niet alleen aan je werk als cammodel maar ook aan dit soort extra’s die je aanbiedt op je profielpagina.

En, dan zijn er nog mensen die je echt leuk vinden. Sommige worden verliefd op je. Ze zijn bereidt om je veel geld te betalen voor een prive show. Je verdient dan een paar dollar per minuut en als je degene aan de andere kant van de webcam lang genoeg weet te fascineren, kan je hier het snelste en meeste aan verdienen. De bedragen die modellen in dienst van een Amerikaans bedrijf zoals Chaturbate verdienen, zijn veel hoger dan wat je verdient in Nederland. Bedragen van 5 dollar per minuut voor een live cam show zijn niet ongewoon.

Per uur kan je op deze manier duizenden tokens verdienen, vele honderden euros dus. Er kijken namelijk duizenden mensen mee als je een aantrekkelijk model bent en een goede show geeft. Tienduizend kijkers is niet vreemd. Van die vele duizenden kijkers zijn er altijd velen die tokens, dollars dus, hebben. Ze geven hier en daar een paar dollar aan je, of betalen je om je iets te laten doen. Zo kan je, met enkele uren werk per week, meer verdienen dan een professor die 60 uur per week colleges geeft aan een universiteit. Zeker als je lol hebt in wat je doet. Er is eigenlijk maar 1 vereiste voor dit soort werk. Je moet 18 jaar of ouder zijn.

cammodel voor chaturbate

Bouw een vaste fanbase op

De best verdienende cam modellen zijn al een tijdje online. Ze begonnen klein maar werden geliefd bij kijkers. Die kijkers, zijn fans geworden en betalen vaak behoorlijke bedragen. Als model is het handig om op verschillende manieren met fans te communiceren, zodat ze weten wanneer je online bent. Je kan op vaste dagen en tijden achter de cam gaan zitten en dat vermelden op je profielpagina. Maar, je kan ook gebruik maken van social media. Met name Twitter werkt voor cammodellen fantastisch. Veel kijkers hebben een Twitter profiel. Als ze je volgen, weten ze precies wanneer je, al dan niet onverwacht, online bent. Daarnaast kan je af en toe een mooie naaktfoto van jezelf maken en die op Twitter plaatsen met een paar handige hashtags om nog meer fans te vinden.